Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


the beach
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
the beach



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 30-Jul-2008 12:26
Damai Beach Getaway
Backdated entry lagi :-D very the malas lah Mama skang ni...semester dah mula and we have 'big event' to handle in mid august phewww for the big event...nanti Mama update...

So getaway ni Mama planned last month lagi and happened to be on last 16-18 July...hik hik...teringin nak bawak Darwisy swimming so we decided to stay @ Damai Beach....Since on that day was weekdays...yang ramai hanyalah tourist yang masih stay after Rainforest World Music Festival lepas...

Asha dan Darwisy sangatlah excited sampai tanak naik dari pool tu...cuma Darwisy je Mama tepaksa bawak naik awal sebab nampak dia sejuk sangat...kang tak pasal2x dapat flu plak hehe...tak banyak aktiviti pun cuma jalan2x around the beach and main2x kat kids village je...balik bilik hanya untuk makan and tido je huhu...sangat best..hilang tensen pasal keja segala :wave:








© Pidgin Technologies Ltd. 2016