Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


cheekynye Darwisy senyum!
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
cheekynye Darwisy



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 2-Aug-2008 11:40
Sarawak Regatta 2008 (1-3 August 2008)
waaahhhh cargass gitu mengupdate...Darwisy tengah tido so senanglah nak relax kejap...

petang tadi turun ke waterfront nak tgk sarawak regatta ni...hihi last year turun Mama tengah sarat preggy...this year dah berempatlah pulak....kalo nak tau ni event setiap tahun yang kitorang tak akan miss hehe....regatta ni actually lumba perahu yang dibuat kat sungai sarawak tu...nak tahu lebih lanjut sila klik http://www.sarawakregatta.com(Sarawak Regatta) (duta tak bertauliah)

Ni antara gambar yang sempat diambil sebab sangatlah sesaknya dengan manusia kat waterfront tu...walaupun hujan lebat! LOL


we all sedondon pakai baju "Hard Rock Cafe" tapi Pa & Ma tak bergambar sama



antara perahu yang bertanding...




© Pidgin Technologies Ltd. 2016